Vil du ta tak i egen privatøkonomi?

Last ned mine 10 beste tips – gratis 

Når jeg gikk på skolen, var det lite å lære å privatøkonomi. Også i dag er det for lite, selv om det har blitt bedre. Bankene lærer bort noe, men ikke alt. Dessuten er de selgere. De rådene de gir er ofte det som er best for banken, og ikke nødvendigvis best for deg.

Jeg har selv erfart hva som er viktig å kunne om personlig økonomi. Jeg hadde store økonomiske problemer i 15 år. Jeg har tatt dårlige økonomiske valg hver eneste dag, som førte til at jeg fikk store økonomiske problemer. Disse varte i femten år. Når jeg endelig klarte å ta tak i problemene hadde jeg over 2 millioner i gjeld. Jeg fikk orden på økonomien min gjennom en gjeldsordning samt at jeg lærte meg å leve på et minimum. Erfaringene fra det å løse mine egne økonomiske problemer har jeg brukt i møte med andre mennesker som vil lære mer om egen privatøkonomi. Både tiden som økonomisk rotekopp og tiden min i Nav har gjort til at jeg har god innsikt i hva som kreves for å forbedre en dårlig økonomisk hverdag.

Små grep kan gi store besparelser

Noen ganger krever det en del innsats, men i mange tilfeller er det små grep som skal til for å få en langt bedre hverdag. Dette gir en følelse av kontroll. Og følelsen av kontroll er etter min mening bedre enn hvilken som helst annen følelse som kan kjøpes for penger. Små grep som kan gi store besparelser. Uten at det nødvendigvis betyr å gå ned i livskvalitet. Følger du mine råd, vil du få mer å rutte med. Og du kan være trygg på at jeg gir råd som er til det beste for deg, og ikke til det beste for banker og andre aktører. Jeg er helt uavhengig. Og jeg vet hva som virker. Fordi jeg har gjort det selv.

Last ned mine 10 beste tips

 

Ønsker du å få tilsendt mine 10 beste tips for en lykkeligere økonomi, så kan du skrive dine kontaktinformasjoner så sender jeg den over med en gang.