Om ArmanV

Viser vei

“Alt er mulig”.  “Du kan bli hva du vil”,  Drømmene kommer fort i en verden med større muligheter enn noen gang. Soria Moria har fantastiske liv og bedrifter som blomstrer og vokser. Virkeligheten spiller ikke alltid helt på lag, og noen ganger slår den hardt tilbake. Drømmene om et Soria Moria byttes ut med drømmer om en vanlig hverdag hvor grunnleggende behov som tilhørighet, trygghet og anerkjennelse blir ivaretatt.

For Arman Vestad slo virkeligheten hardere tilbake enn for de fleste. Han havnet et sted som fort kunne blitt endestasjonen. Arman klarte å reise seg igjen. Hans dyrekjøpte erfaringer danner grunnlaget for aktiviteten i ArmanV. Hvordan kan en belastning snus til å bli en ressurs? Hvordan kan håpløshet snus til mestring? Hvordan kan vi skape en rausere flokk hvor flere kan finne sin plass å skinne?

 

k

Foredrag

Foredragene “Tøff som naken” og “Penga eller livet” kan bestilles for konferanser og ulike type samlinger. De sette også sporadisk opp som åpne forestillinger.

I dybden

Vi kan supplere foredragene med workshop av ulike omfang, eller sceneprat – eller begge deler. Det gir mulighet for å gå nærnere inn på tema som er av spesiell interesse.

Tilpasset opplegg

Utfordre oss gjerne på dine behov, og vi kan skreddersy en pakke til deg.
Per Fugelli pekte mer og mer på hvordan menneskers helse henger sammen med å finne sin plass i flokken. Han har til og med satt opp en ligning for helse som sier at menneskets helse er et produkt av kropp x ånd x flokk opphøyd i 2. potens.

Det høres så greit ut, men et raskt blikk rundt oss viser at svært mange ikke får dette til å fungere, og de faller utenom felllesskapet, eller flokken om du vil.

 

Menneskene bak

Vi brenner for at flest mulig mennesker skal få oppleve å finne sin plass i flokken og få lov å skinne som den de er.
Arman Vestad

Arman Vestad

Kjentmann og veiviser

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med ArmanV, enten det gjelder tilbakemeldinger, forespørsel om foredrag eller andre ting, bruk gjerne kontaktskjemaet