Hva vi gjør

Åpne forestillinger

 

Med jevne mellomrom setter ArmanV opp åpne forestillinger av “Tøff som naken” og “Penga eller livet”. De åpne forestillingene settes normalt opp med en sceneprat.  

 

 

 

 

FOREDRAG FOR FOR KONFERANSER OG SAMLINGER

Tøff som naken

En dramatisk og uvanlig livshistorie. Hvordan kunne det gå så galt og hvordan var det mulig å reise seg igjen? En historie om møter mellom mennesker, møter med kraft til å endre liv. En historie med et sterkt budskap og stor overføringsverdi. Hvordan kan du gjøre en forskjell, i hverdagen eller på arbeidsplassen?

60 min
Med Arman Vestad

Penga eller livet

Hvorfor handler ikke mestring av penger om matematikk og regneark? Arman forteller om hvordan pengene umerkelig tok kontroll over livet sitt, og ikke minst hvordan han tok kontrollen tilbake.  Hør om hvordan Arman gikk fra å være kriminell til å bli økonomirådgiver.

60 min
Med Arman Vestad

VI KAN GÅ LITT MER I DYBDEN OM DU VIL

Veien inn

Workshop om hvordan du bryter gjennom og får i gang den vanskelige dialogen som er nøkkelen for å skape meningsfylte endringer. Spesielt godt egnet som oppfølging til et av foredragene med Armans historie.

Omfang etter avtale
Med Arman Vestad

Workshop – tilpasset

Vi tilrettelegger ulike workshops knyttet til de ulike temaene som foredragene tar opp. En workshop tilrettelegges i samarbeid med kunden, både med tanke på hvilket tema vi går i dybden på og omfanget.

Omfang etter avtale
Med  Arman Vestad

Sceneprat

Som oppfølging til et foredrag utvider vi gjerne med en sceneprat, hvor vi tar opp ulike tema fra foredraget. Scenepraten planlegges i samarbeid med kunden og kan også inkludere spørsmål fra salen.

Omfang etter avtale
Med Arman Vestad

Noe som passer for deg?

Sett sammen til ditt behov

Velg bare et enkelt foredrag eller kombinere foredrag, sceneprat og workshop til ditt behov. Her kan også eksempler og gruppeoppgaver tilpasses til dine problemstillinger.

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med ArmanV, enten det gjelder tilbakemeldinger, forespørsel om foredrag eller andre ting, bruk gjerne kontaktskjemaet