Den modige samtalen

Kurs for NAV-veiledere

Økonomiske problemer og redusert inntekt kan få store konsekvenser for en persons helse og arbeidsevne. Dette kurset gir grunnleggende kunnskaper om å kartlegge brukerens økonomiske tilstand og gi relevante råd om tiltak som kan avhjelpe situasjonen og forebygge gjeldsproblemer.

Finansiell helse

Systemer for økonomisk rådgivning til bedriftens ansatte

Privatøkonomiske problemer kan føre til lavere produktivitet, høyere sykefravær og farlige situasjoner. Et tilbud om uavhengig privatøkonomisk rådgivning er en god investering i både bedriftens og den ansattes finansielle helse.

Vil du ta tak i egen privatøkonomi?

Last ned mine 10 beste tips – gratis

Jeg har selv hatt store økonomiske problemer og vet hvordan det er å miste kontrollen. Etter hvert fikk jeg god erfaring på å mestre livet med liten inntekt. Vil du lære mer om hvordan du kan få mest igjen for pengene dine?

Lommeboka – i hverdag og krise. En høyaktuell bok

Få råd fra ekspertene – last ned gratis utdrag

Arman Vestad har sammen med Guro S Eriksen skrevet «Lommeboka – i hverdag og krise». Her kan du laste ned et utdrag fra boka, med de viktigste rådene for å ta tak i egen økonomi.

FOREDRAG OG WORKSHOP

En plass å få skinne

Vi ønsker det alle sammen. Dra nytte av Armans dyrekjøpte erfaringer. Se hva som er mulig fra selv de mest håpløse utgangspunkt. Et foredrag med Arman gir en opplevelse ut over det vanlige og åpner opp for dialoger som ellers aldri ville ha funnet sted. Dialoger som gjør en forskjell.

Engasjement

Med sin uvanlig sterke historie og formidlingsevne beveger Arman store og små forsamlinger. En blanding av humor, alvor og klare poeng holder publikum i ånde til siste slutt og ingen sitter uberørt tilbake.

Nye tanker

Hvordan blir livene våre som de blir? Hvordan kan både enkeltmennesker og mangfold snus fra en belastning til en ressurs? Gjenkjennbare situasjoner og praktiske eksempler gir aha-opplevelser og inspirasjon.
v

Mot

Armans åpne og ærlige fortelling smitter over og bryter ned barrierer. Tilhørernes nyvunnede mot til å kle seg naken og å ta fatt i de vanskelige tingene gir kraft til å endre alt fra enkeltskjebner til bedriftskulturer.

SE HVA ANDRE SIER!

Hvordan var det mulig?

Han leverte våpen til Orderud-drapene, var yrkeskriminell og tok overdose sju dager på rad. Han kjente prisen på 300 gram gull men ikke på en liter melk. Hvordan var det mulig å ta tilbake kontrollen over pengene og livet - og bli nasjonal prosjektleder i NAV - og høyt skattet fagmann i økonomi?

Armans historie i media

Hva vi gjør

Arman har vært lenger på utsiden og møtt og overvunnet større utfordringer enn de fleste. I sine foredrag byr han på en usminket versjon som engasjerer, gir nye tanker og innsikter og ikke minst håp og mot til å gjøre en forskjell. Armans historie er dramatisk. Den handler om om utenforskap, og han gir oss innblikk i en verden de færreste som har vært der er i stand til å fortelle om. Like mye handler historien om refleksjoner og et blikk "fra utsiden" på oss selv, med stor overføringsverdi til hverdagen eller arbeidsplassen, alle områder hvor samspill mellom mennesker er viktig, - og vanskelig.

Ta kontakt

Ønsker du å komme i kontakt med ArmanV, enten det gjelder tilbakemeldinger, forespørsel om foredrag eller andre ting, bruk gjerne kontaktskjemaet