Skip to main content
En ny og moderne nettside er under utvikling.

Foredrag

Modige Ledere Gjør Gull Av Hull

Sitter din neste super-medarbeider i fengsel? Rehabiliterte eks-kriminelle har unike egenskaper og ferdigheter, og er lojale og resultatorienterte. Å ta sjansen på en eks-kriminell kan gi din organisasjon nye perspektiver og et mindre homogent arbeidsmiljø. Som eks-kriminell vet Arman hvor viktig en ny sjanse er.

Oppdag hvordan du rekrutterer de beste talentene med hull i CV-en. Det kan ta din organisasjon til nye høyder.

Sjekk Armans signaturforedrag fra TEDx.

Tøff som naken

Arman forteller om reisen fra en trygg oppvekst til et liv som en av Norges mest beryktede kriminelle, og hvordan han fikk hjelp til å komme seg opp av avgrunnen. Han viser at du kan gjøre en positiv forskjell for deg selv, for andre og for samfunnet, uansett hvilken bakgrunn du har.

En inspirerende fortelling som viser at du er som sterkest når du tør be om hjelp.

Penger og Livet

Arman gikk fra et liv som superkriminell og gjeldsoffer til å bli gjeldsrådgiver for andre. Nå bruker han de samme metodene til å vise hvordan du takler finansielle utfordringer.

Glem budsjetter, regneark og finansakrobatikk – dette er konkrete tips som virker!

Veien inn

Vårt kraftigste verktøy er kommunikasjon. Uten åpenhet og ærlighet stopper utviklingen. Lær hvordan du støtter dine ansatte, bygger selvtillit og skaper en bedre arbeidsplass for alle. Gi din organisasjon et solid konkurransefortrinn med kommunikasjonstekniikker som er utprøvd over lang tid, og som er bevist virker.

Gi din organisasjon et konkurransefortrinn med utprøvde kommunikasjonsteknikker.

Arman skaper tillit

Se hva folk sier om foredragene hans

 • Kine Helén Ravndal

  Tøff som naken
  Et sterkt utilslørt foredrag som gir håp om at flere kan finne veien tilbake. At det også ligger et ansvar hos medmennesker. Vi må tørre å gå nær nok, og se mennesket bak fasaden. Tro på endring og heie hverandre frem. Som vi sier i Kirkens Bymisjon: “Ingen er bare det du ser…”
 • Åse Sandberg

  Penger og Livet

  «Penga eller livet»! Et foredrag nakent, sårt og ærlig om et liv i utenforskap til opplevelse og forankring av og i fellesskapet. En historie vi sent vil…

 • Sirine Fodstad

  Why brave leaders have to hire ex criminals​
  Fantastisk og rørende innlegg fra Arman! En utrolig flink foredragsholder med et viktig budskap om hvordan vi kan øke mangfold og inkludering for å øke tilførsel på kompetanse og talent.»

Les mer

  Media om Arman

  (+) Arman Vestad var mannen som skaffet pistolene som ble brukt i Orderud-drapene. Nå bruker han sine kriminelle erfaringer i jobben som økonomisk rådgiver.
  Han solgte våpnene i Orderud-saken. Etter åresvis med rus, gjeld og kriminalitet var uførhet neste skritt. Så fikk han en sjanse
  (+) Arman Vestad strevde med rusavhengighet, hadde millioner i gjeld og var dømt for å ha levert våpenet som ble brukt under drapene på Orderud gård.
  Du skjønner, jeg sluttet i en trygg jobb i det offentlige for å skape min egen arbeidsplass. Akkurat nå er jeg bekymret for neste år, fordi jeg ikke vet om inntekten er tilstrekkelig.
  Arman leverte våpenet som ble brukt under drapene på Orderud gård. Han har ingen planer om å slutte som kriminell. Samtidig fulgte Stian sin drøm om å bli en politimann.
  (+) Plutselig, dukket det opp en ukjent mann for å hjelpe henne med med å bære varene ut av butikken….